Geel

Alle patiënten en personeel ziekenhuis Geel worden getest op corona, niet dringende zorg wordt tijdelijk beperkt

Op maandag 21 december start Ziekenhuis Geel met het testen van alle patiënten en medewerkers van het ziekenhuis op COVID-19. Reden is een aanzienlijke toename van het aantal besmettingen bij personeelsleden. Door snel en uitgebreid te testen en een tijdelijke opnamebeperking voor bepaalde afdelingen kan de verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen worden en komt de veiligheid van de patiënten niet in gevaar.

Tot 27 december worden volgende activiteiten uitgesteld of elders gerealiseerd. Geplande chirurgische ingrepen die een bed voor de patiënt noodzaken, Nieuwe niet-dringende hospitalisaties cardiologie, oncologie en revalidatie en geplande colono’s & gastro’s. Ziekenhuis Geel contacteert patiënten indien hun geplande activiteit niet kan doorgaan. Patiënten hoeven het ziekenhuis niet zelf te contacteren.