Laakdal

Cadeaubon ‘Laakdal Schenkt’ voor elke Laakdaller

Binnenkort valt de cadeaubon ‘Laakdal schenkt’ in de brievenbus van alle Laakdalse inwoners. Het Laakdalse gemeentebestuur schenkt zo iedereen een beetje lokale koopkracht en geeft het zowal aan de inwoners als handelaars een duwtje in de rug.

De bon kan de komende 2 jaren verzilverd worden bij de deelnemende Laakdalse handels- en horecazaken. Momenteel nemen 85 handelaars en horecazaken deel. Wil je als handelaar of horeca-uitbater deelnemen zodat men de bon ook in jouw zaak kan gebruiken? Je kan je steeds registreren via: https://www.laakdal.be/registratiecadeaubon.

© Gemeente Laakdal

Laakdal investeert een goede 200.000 euro in deze actie. Geld dat rechtstreeks terugvloeit naar de lokale handel en horeca. Zo kunnen we hen wat meer financiële zuurstof geven en het lokaal consumeren verder promoten, aldus Jurgen Mensch schepen van financiën en ondernemen.

Daarnaast wordt aan dit initiatief ook een solidariteitsactie gekoppeld, waarbij iedereen zijn of haar cadeaubon kan wegschenken aan kwetsbare gezinnen met kinderen in Laakdal. Inwoners kunnen hun ontvangen cadeaubon doneren aan het OCMW dat er vervolgens voor zorgt dat deze terechtkomt bij gezinnen die het moeilijk hebben, dat zegt schepen van Welzijn Raf Moons.