Olen

Olenaars hangen nieuwjaarsboodschap in bomen van hoop

Volgend jaar zijn nieuwjaarsrecepties geen optie. Maar het Olense gemeentebestuur wilt inzetten op verbinding. Eén van de vijf organisatiewaarden waar het lokaal bestuur op inzet.

Vorige week kregen alle Olenaars een papieren kerstdecoratie in de brievenbus. Hierop kunnen zij hun nieuwjaarswens voor alle inwoners neerschrijven. Deze boodschap kunnen ze bij in de bomen van hoop hangen die in de drie parochies op het dorpsplein zijn gezet.

© Gemeente Olen – burgemeester Seppe Bouquillon

Burgemeester Seppe Bouquillon hoopt met deze actie dit biezonder jaar met een positieve noot te kunnen afsluiten. “Het was inderdaad heel bijzonder omdat iets dat isoleert ons tegelijkertijd zo met elkaar verbindt. Naast alle malaise hebben we dit jaar ook heel wat mooie verhalen en warme initiatieven voorbij zien komen”, aldus de Olense burgervader.

Door elkaar hoop te geven via de nieuwjaarsboodschappen, hoopt de Olense burgemeester dat de inwoners de moed vinden om samen met nog even vol te houden.