Geel

Punk for laaif bracht meer dan 800 euro op voor MIN Geel

‘Punk for laaif’ bracht dit jaar meer dan 800 euro op. Het geld gaat integraal naar Mensen in Nood Geel. Deze vzw bekommert zich om het lot van kansarme gezinnen in Geel.

Tijdens een zes uur durende radioshow ‘Punk for laaif’ draaiden discobaar Kan Gen Baar, DB The Escalators en Dimitri Beins en Like Moewens op verzoek. De uitzending was zondagavond live te volgen met een videostream op het twitchkanaal van Geel FM.

© Geel FM

Corona gooide roet in het eten voor ‘Punk for laaif’ dit jaar, maar de organisatie vond een waardig alternatief en kaapte de studio van Geel FM op zondag 27 december tussen 18u00 en 24u00. Normaal wordt ‘Punk foe laaif’ georganiseerd in JH De Vonk met benefietoptredens van verschillende punkbands op 1 avond.