GeelLaakdalMeerhout

Centrumverantwoordelijken gezocht voor vaccinatiecentra in Geel en Westerlo

Eerstelijnszone Zuiderkempen zoekt naar twee voltijdse en twee halftijdse centrumverantwoordelijken voor de vaccinatiecentra in Geel en Westerlo, waarvan 1 voltijdse en 1 deeltijdse voor Geel en 1 voltijdse en 1 deeltijdse voor Westerlo. De arbeidscontracten lopen voorlopig tot 31 oktober 2021.

Als centrumverantwoordelijke zorgt men ervoor dat de vaccinatiestrategie op een zo efficiënt mogelijke manier uitgevoerd wordt in de campus(sen) van het vaccinatiecentrum waarvoor men verantwoordelijk is. De taak bestaat uit dagelijkse leiding en de verantwoordelijke is het aanspreekpunt voor de contractuele medewerkers, vrijwilligers en stagiairs en zorgt voor een vlotte samenwerking tussen de verschillende actoren binnen de campus waarvoor die verantwoordelijk is. Kandidaten kunnen zich aanmelden via https://geel.hro.be/vacature.php?id=241 voor de vacatures.

Ook is men nog op zoek naar vrijwilligers (verpleegkundigen, toezichters en administratieve medewerkers) en verpleegkundigen in dienstverband. Kandidaten kunnen zich als vrijwilliger aanmelden via www.geel.be/ikhelpvaccineren.