Olen

Enkelrichting aan station Olen door werken

Van 11 tot en met 15 januari voert een aannemer werken uit aan de hoofdleiding van het waterleidingnet aan het kruispunt van Leemanslaan met Lichtaartseweg, vlakbij het station van Olen. Die dagen geldt er daardoor aan het station enkelrichting in de richting van Sint-Jozef-Olen.

De tijdelijke enkelrichting geldt van vlak voor de spoorweg, komende vanuit Onze-Lieve-Vrouw-Olen, tot vlak na het kruispunt van Lichtaartseweg met Leemanslaan. Je kan dus wel nog steeds in de richting van Sint-Jozef-Olen rijden, maar het verkeer in de omgekeerde richting moet een omleiding volgen. Die loopt via de Kasteelstraat, Watertorenstraat, Gestelstraat, Gerheiden, Geelseweg en Oevelseweg.

Fietsers kunnen wel altijd door in beide richtingen. Het kruispunt van Leemanslaan met Lichtaartseweg zit mee in de werkzone en wordt afgesloten. De straat is enkel toegankelijk via Kasteelstraat en Watertorenstraat.