Laakdal

Laakdals Blokpunt opent de deuren

De Laakdalse CD&V-jongeren zijn blij dat de gemeente ’t Fortun inrichtte als Blokpunt. “Tijdens de blokperiode van januari vorig jaar poneerde onze jongerenwerking dit idee. We zijn enorm blij dat hier positief gevolg werd aan gegeven. Het werk stopt nu niet. Morgen, donderdag, komen de eerste studenten in alle rust studeren in het Blokpunt. We hopen dat dit initiatief snel aan bekendheid wint bij àlle Laakdalse studenten en roepen om op dit initiatief kenbaar te maken bij alle lagen van de Laakdalse bevolking”, aldus CD&V voorzitter Stein Voet.

In het Laakdals Blokpunt is ruimte voor 20 studenten. Men dient te reserveren via een online registratiesysteem. De studenten duiden bij hun registratie aan in welke tijdsblokken men komt blokken.

“Jong CD&V hoopt alvast dat dit initiatief een gevestigde waarde wordt en er in de toekomst ook mogelijkheden worden gecreëerd om op woensdag te blokken in een gemeentelijk Blokpunt”, vertelt CD&V-jongere Chiel Peeters.