Geel

15 maanden voorwaardelijk voor dealen van drugs

Een vrouw van 27 werd veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 15 maanden en een boete van 8000 euro voor drugshandel. De helft van die boete moet ze effectief betalen. Op 21 november van vorig jaar versperde de vrouw een oprit van een woning in Geel. De bewoner van het huis belde toen naar de politie dat een wagen al een hele tijd de oprit van de woning blokkeerde.

De agenten troffen de vrouw al telefonerend aan op de achterbank van de auto toen ze aankwamen. Waarschijnlijk probeerde ze een politiecontrole iets verderop te vermijden. De agenten vonden in de auto een kleine hoeveelheid cannabis, 100 gram cocaïne en 4.000 euro cash geld. Het gsm-toestel dat de vrouw bij zich had, gooide ze kapot op de betonnen oprit, zodat het niet meer uitgelezen kon worden door de politie.