Laakdal

Aanpassingswerken voor fietspad Oude Geelsebaan. Aansluiting Mispad afgesloten

Vanaf 1 tot en met 12 maart voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) aanpassingen uit ter hoogte van Oude Geelsebaan ter hoogte van huisnummers 1 tot en met 9 voor de doortrekking van het fietspad tot vlak voor de krantenwinkel om dan op de rijbaan te komen. De vooropgestelde planning is onder voorbehoud van weers-omstandigheden.

© Gemeente Laakdal

De werken worden uitgevoerd via verkeerslichten en afsluiting van de rijstrook in de richting van Veerledorp. De aansluiting Mispad op Oude Geelsebaan wordt tijdens de werken afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Omwille van de verkeerslichten mag het verkeer vanuit Wijngaardbos enkel rechtsaf draaien. Fietsers, komende van Zammel vervolgen in een beveiligde doorgang hun weg.

Tot slot zal het kruispunt Pastorijstraat – Oude Geelsebaan één dag afgesloten zijn voor aanpassingen. Auto’s moeten dan via Kruisstraat – Lakstraat of via Kapellestraat omrijden.