Geel

Verdachten gezocht in onderzoek naar bankkaartfraude

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout zoekt naar verdachten in een onderzoek naar bankkaartfraude. Tussen 21 en 24 december van vorig jaar werd een bankkaart ontvreemd bij een slachtoffer en nadien werd de spaarrekening geplunderd.

Op 24 december werd om 22u08 cash geld afgehaald met de gestolen bankkaart in een Belfius bankkantoor in Oud Turnhout. De verdachte droeg een mondmasker en was donker gekleed. Hij droeg een jas met kap en daaronder een grijze hoodie, een donkere sportbroek en zwarte sportschoenen met een witte zool.

© PZGLM

Tijdens kerstnacht werd 2u30 met dezelfde bankkaart een aankoop gedaan in een Esso tankstation in Eindhoven. De verdachte hiervan droeg een donkerblauwe jeansbroek, een zwarte jas met kap en witte rits en witte sneakers. Hij droeg eveneens een mondmasker en was rechtshandig. Beide verdachten kun je op de foto’s zien.

© PZGLM

Mocht je deze personen op basis van kledij of lichaamsbouw herkennen? Neem dan contact op met de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout via 014/56.47.00 of mail naar pz.glm.opsporingen@police.belgium.eu.