GeelWesterlo

Gans het voorjaar werken aan rotonde Zuid van Fly-Over Geel West

Sinds maandag 22 maart wordt de ontbrekende tak van de rotonde Zuid van de fly-over naar de Snelwegstraat aangelegd. Eerst zijn er de voorbereidende werken, waarbij geen impact is voor het autoverkeer op de fly-over, rotondes en gewestwegen. De werken situeren zich dan nog buiten de rotonde.

Fietsers moeten wel een plaatselijke omleiding volgen. De fietsers komende van de fly-over worden omgeleid via het kruispunt Van Doornelaan met Grote Steenweg.

Na de voorbereidende werken volgen de grondwerken, betonwerken, funderingen en afwerking van de weg. Eind mei wordt de nieuwe weg normaal aangesloten op de rotonde, de rotonde moet daarvoor enkele dagen gedeeltelijk worden afgesloten. De werken zullen ten laatste half juli 2021 klaar zijn.