Geel

Geel annuleert alle activiteiten voor kinderen tijdens paasvakantie

Stad Geel besliste om de sportkampen, de speelfabriek (met uitzondering voor tieners) en De Bengelbende in de paasvakantie niet te laten plaatsvinden. Ouders die geen andere oplossing hebben, kunnen zich registreren voor opvang tijdens de paasvakantie.

De coronacijfers stijgen, ook in Geel. Op vrijdag 19 maart besliste het Overlegcomité om strengere maatregelen toe te passen voor jeugdkampen tijdens de paasvakantie. Zo mogen ze enkel doorgaan zonder overnachting, in de buitenlucht en in kleinere groepen van maximaal 10 kinderen in plaats van 25.

Helaas is het aanbod van een sportkamp of De Speelfabriek volgens de nieuwe richtlijnen niet mogelijk. De tienerwerking van De Speelfabriek (geboortejaren 2005-2008) gaat wel door.