GeelLaakdalMeerhout

Hermelijn Stabbel is terug

Nog tot 30 mei kan je in de bossen in de Zuiderkempen opnieuw op wandel gaan met Stabbel. Na het succes van de vorige coronavrije winter- en zomeredities hebben de gemeenten Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Meerhout en Westerlo besloten om ook een lenteversie te organiseren van de Stabbelwandelingen.

Tijdens deze wandelingen neemt Hermelijn Stabbel je mee op een wandeling langs de Kempense bossen. In de vorige edities waren er verschillende lussen die je kon volgen per gemeente. Dat is deze keer niet het geval. Er zijn drie wandelingen die telkens door twee gemeenten lopen met voor de fanatieke wandelaars een verlenglus aan elke wandeling.

Tijdens de wandelingen kan je ook het Stabbelspel spelen. Elke wandeling heeft zijn eigen unieke spel, zo zijn er rebussen, zoektochten en woordzoekers. Achter elk spel zit een verhaal over Stabbel.

De brochures met wegbeschrijving en wandellussen zijn te vinden bij de toerismekantoren van de deelnemende gemeenten. Je kan ze ook downloaden op de websites.