Geel

Kinderopvang De Bengelbende Burgstraat gesloten tot en met vrijdag door coronabesmettingen

Buitenschoolse kinderopvang De Bengelbende aan de Burgstraat sluit de deuren tot en met vrijdag 12 maart. Er werden coronabesmettingen vastgesteld. Dit betekent dat zowel in de opvanglocatie Burgstraat als in de stedelijke basisschool Burgstraat geen voor- en naschoolse opvang wordt georganiseerd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook op woensdagnamiddag als op de lesvrije dag op vrijdag is de opvang gesloten.

De andere locaties van De Bengelbende (St. Dimpna, Winkelomheide en Larum) blijven gewoon open. De sluiting heeft geen invloed op de lessen van stedelijke basisschool Burgstraat. De situatie in kinderopvang De Bengelbende wordt door de stad nauw opgevolgd met ondersteuning en advies van medische experts. Alle hoogrisicontacten van de besmette personeelsleden werden getest en verblijven in quarantaine.