GeelLaakdalMeerhout

15 mei: Ramp?Zalig!

Op 15 mei vindt de regionale skate- en stepwedstrijd voor amateurs en pro’s weer plaats. Dit jaar zonder toeschouwers of publiek.

Door de huidige coronamaatregelen zal de wedstrijd dit jaar anders verlopen dan andere jaren. Voor de wedstrijd wordt elke speler in een leeftijdsklasse ingedeeld per discipline. Elke deelnemer krijgt een tijdslot. Wanneer een discipline per leeftijdsgroep is afgerond moeten de deelnemers naar huis. De organisatie maakt de winnaars ’s avonds bekend via een livestream bekend.

Verder moeten tijdens de wedstrijd alle deelnemers ook de coronamaatregelen volgen . Zo zal er tijdens het evenement gelet worden op afstand tussen deelnemers of het dragen van een mondmasker. Er zullen ook geen drank- of eetstandjes zijn. Alle toeschouwers worden naar huis gestuurd.

Inschrijven voor Ramp?Zalig! kan nog tot 7 mei. Om je te kunnen inschrijven moet je voor 2015 geboren zijn. Na 7 mei krijgt iedere deelnemer die ingeschreven is een mail met het tijdsslot en alle praktische info.