Geel

De Halle zoekt huurder

Na La Buena Onda en de Pop-up winterbar van vzw Blijven Plakken zoekt De Halle nu een nieuwe concessiehouder. Het gaat om een contract van drie jaar dat tot twee keer verlengd kan worden. Kandidaten kunnen zich aanbieden tot 10 mei.

Van april tot september 2019 kon je in De Halle tijdelijk wereldbar La Buena Onda bezoeken. Na een positieve evaluatie koost het gemeentebestuur opnieuw voor een pop-up in De Halle. Pop-upwinterbar ’t Stadhuis opende in november 2019 de deuren, maar moest ze in maart 2020 weer sluiten door de coronapandemie.

De streefdatum voor opening is 1 juli 2021, op voorwaarde dat de coronacijfers het toelaten. Geïnteresseerden kunnen het pand al eens bekijken op 22, 26 of 28 april. Op die dagen is er ook een medewerker van de dienst patrimonium aanwezig om vragen te beantwoorden.

Kandidaturen kunnen ingediend worden tot 10 mei bij het stadsbestuur. Kandidaten moeten hun offerte afgeven in een afgesloten envelop bij de dienst patrimonium of digitaal doorsturen via partrimonium@geel.be. Na 10 mei beslist een jury welk project zijn intrek mag nemen in De Halle.

Alle voorwaarden en plannen van De Halle vind je hier.