Geel

Extra signalisatie aan werken E313 na derde zware ongeval

Het Agentschap voor Wegen en Verkeer zal voor extra signalisatie zorgen aan de werken op de E313 ter hoogte van Geel. Voor de derde werkdag op rij is er daar dinsdagochtend een zwaar ongeluk gebeurd waardoor de snelweg volledig versperd was. Deze keer reed een lichte vrachtwagen in op een andere vrachtwagen. Eén van de bestuurders was zwaargewond.

Op de E313 zijn er werken aan een brug. Er is een werfzone ingericht. Volgens het Agentschap voor Wegen en Verkeer is er voldoende signalisatie, maar naar aanleiding van de vele ongelukken op korte tijd zal het toch extra signalisatie aanbrengen.

Maandag en afgelopen vrijdag vielen er al twee dodelijke slachtoffers nadat er telkens een bestelwagen inreed op de staart van de file. Ook dinsdagochtend gebeurde het ongeluk op dezelfde manier. De bestuurder van de vrachtwagen werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.