Geel

Geelse winterwandelzoektocht is groot succes

685 exemplaren van de winters zoektocht gingen de voorbije maanden bij de Geelse dienst toerisme over de toonbank. Dat is een absoluut record. Wandelzoektochten bleken ideaal op de vele wandelingen die al gedaan werden. De afgelopen editie brak alle records en daar heeft corona veel mee te maken.

Onder de deelnemers vinden we heel wat Gelenaars, maar de tocht trok ook heel wat wandelaars tot ver buiten Geel. Op het wedstrijdblad stonden ondermeer deelnemers uit Achel, Tielt-Winge en De Pinte. Maar liefst 50 winnaars vielen in de prijzen en zij worden persoonlijk verwittigd. Normaal werden zij op een uitgebreid Geels ontbijt uitgenodigd. Helaas steekt corona hier ook een stokje voor en worden de prijzen uitgereikt in de vorm van Geelse cadeaubons.

Ook de komende maanden kun je op zoektocht gaan in de vorm van een fietstocht van 19 km richting Bel. Deelnemers moeten opnieuw zestig foto’s zoeken. De zomerzoektocht is verkrijgbaar in het infokantoor van dienst toerisme op de Markt en kost 5 euro.