Kasterlee

Oproep: Frans Masereel Centrum zoekt materiaal en herinneringen

Het Frans Masereel Centrum bestaat in 2022 50 jaar. Daarom voert het samen met UGent een onderzoek naar de geschiedenis van het centrum.

Ze doen nu een oproep naar iedereen die ooit in contact is gekomen met het Frans Masereel Centrum die herinneringen of materiaal wil delen. Ze zoeken foto’s, brieven, uitnodigingen, artikels en meer, kortom alles wat zou kunnen hebben bij het onderzoek.

Ook als je geen materialen meer hebt, kan je helpen. Frans Masereel Centrum zoekt ook mensen die nog herinneringen hebben aan het centrum.

Als je materiaal hebt dat je wil uitlenen of schenken aan het centrum kan je dat laten weten via laura@fransmasereelcentrum.be. Al het materiaal wordt zorgvuldig geregistreerd en bijgehouden. Je kan ervoor kiezen om het te schenken of om het op een later moment terug op te halen. Als je herinneringen wil bijdragen aan het onderzoek, kan je via de website een vragenlijst invullen die je ook moet doormailen.