Meerhout

Tijdens paasvakantie werken in Beerstraat

Tussen dinsdag 13 en donderdag 15 april worden werken uitgevoerd in de Beerstraat in Meerhout. Het gaat om een herstelling van een verzakt riooldeksel ter hoogte van huisnummer 46. Hiervoor zal de volledige Beerstraat afgesloten moeten worden.

De uitvoering van deze werken is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het zou dus kunnen dat de werken op een ander tijdstip plaatsvinden.

Tijdens de werken wordt de Beerstraat volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er wel nog door. Er is een omleiding in twee richtingen via Pastoor Van Haechtplein – Molenberg – Del – Begonialaan – Sportlaan en Bevrijdingslaan. Het Meerhoutse gemeentebestuur roept op om de omgeving in die periode te vermijden of te voet of met de fiets te komen.