Mol

70 jaar beiaard: Vanaf mei concerten

De beiaard van de Sint-Pieter en Pauwelkerk bestaat 70 jaar en om dat te vieren stelden de Vrienden van de Beiaard een uitgebreid programma op. Tussen mei en september kan je genieten van concerten van echte beiaardiers.

De eerste beiaardconcerten vinden plaats in de Abdijtoren van Postel. Op zondag 23 mei kan je om 15 uur genieten van Carl Van Eyndhoven. Verder zullen er op 6 juni, 1 en 15 augustus en 5 september ook concerten doorgaan in Postel.

Traditioneel vinden de concerten ook plaats in het Centrum. De concerten in de Sint-Pieter en Pauwelkerk starten in juni en lopen tot eind augustus. Elke zaterdagavond kan je om 20 uur luisteren naar de muziek. Het slotconcert zal op zondagmiddag 29 augustus op 15 uur plaatsvinden.

De concerten zullen volledig coronaproof doorgaan. Traditioneel luisteren op de binnenkoer van De Zwaan kan, als de maatregelen dat toelaten. Het zou dus kunnen dat de plannen veranderen. Hou daarom zeker de website in de gaten.

Het volledige programma kan je vinden op de website.