GeelKasterleeLaakdal

‘De Geelse huisvesting’ heeft nieuwe gebruiksvriendelijke website

De sociale huisvestingsmaatschappij ‘De Geelse huisvesting’ lanceerde haar nieuwe website. Deze site speelt in op de toenemende noden en de behoeften van de gebruikers, voornamelijk (potentiële) huurders. Zij zoeken meestal gericht naar informatie.

De focus ligt op het patrimonium van de Geelse Huisvesting, meer dan 2100 verhuurbare woningen en appartementen verspreid over 8 Kempense gemeenten waaronder Geel, Grobbendonk, Herentals, Hulshout, Kasterlee, Laakdal, Meerhout en Westerlo.

Kandidaat-huurders kunnen er hun plaats op de wachtlijst raadplegen en de website geeft ook antwoord op veel terugkerende vragen van huuerders die zich afvragen welke herstellings- of onderhoudswerken ten laste zijn van hun of van de verhuurder.