Mol

Iedereen 1000: alternatief voor 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker

Normaal gezien is er tijdens het Hemelvaartweekend een evenement met duizenden fietsers om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om dat op de gekende manier te laten doorgaan. Daarom is er nu een alternatief: Iedereen 1.000

Tussen 10 en 16 mei kunnen de deelnemers van Iedereen 1.000 kiezen uit acht fietslussen van elk 125 km door Vlaanderen. In totaal vormt dat 1.000 km. Eén van die lussen, loopt door Mol.

Een deelnameticket voor Iedereen 1.000 kost 10 euro. Het doel is om tot totaal 2 miljoen euro te verzamelen om te kunnen schenken aan kankeronderzoek. Je kan individueel meedoen, of in een kleine coronabubbel. Registreren kan via de website van Kom Op Tegen Kanker.