Mol

Inloopcentrum CAW Mol opent deuren

CAW Mol heeft de deuren van het inloopcentrum geopend. Iedereen die nood heeft aan een babbel of wat gezelschap kan daar terecht. Vier dagen per week kan je er terecht met je welzijnsvragen of zorgen. Daarnaast kan je er ook douchen of je was doen. Er zijn ook telefoons en computers beschikbaar. De vrijwilligers garanderen een coronaveilige ontvangst.

Het afgelopen jaar was voor sommige mensen moeilijker dan anderen. Mensen van wie het leven al niet heel vlot verliep, kregen een zware klap te verwerken. Voor de mensen die niet kunnen terugvallen op een standvastig netwerk heeft CAW het inloopcentrum geopend.

Op dit moment kan je in het inloopcentrum terecht met vragen en zorgen. Daarnaast kan je er ook een warme douche nemen of een telefoontje doen. In een volgende fase zullen er activiteiten georganiseerd worden om mensen hun passie te laten vinden. Daarbij zullen workshops gegeven worden, of focussen ze op het versterken van computer-, smartphone- of tabletvaardigheden door cursussen aan te bieden.

Naast een laagdrempelige ontmoetingsplaats, zijn er ook hulpverleners op pad om contact te zoeken met mensen die nood hebben aan ondersteuning. Door actief contact te zoeken in de leefwereld van deze mensen, kan de hulpverlener hen naar geschikte hulp- en dienstverlening leiden.

Je vindt het centrum in de Sint-Apollonialaan 198 in Mol.