Mol

Ook in Mol rustig studeren tijdens examens

Nu de examens voor de deur staan, stelt gemeente Mol weer enkele stille ruimtes ter beschikking voor studenten. Door de huidige coronamaatregelen kunnen er minder studenten per ruimte toegelaten worden.

Jeugdhuis Tydeeh zet vanaf 25 mei zijn deuren open voor 10 studenten per keer. Je kan er elke weekdag tussen 9 en 17 uur terecht om te studeren. Om in het jeugdhuis te studeren moet je je plaatsje reserveren via Bas Wouters. In het jeugdhuis moet je je aan de geldende coronamaatregelen houden.

Ook in de bibliotheek van Mol kan je terecht om te studeren. Daar zijn enkele plaatsen voorzien, maar die zijn niet specifiek voorbehouden voor studenten.

Andere verenigingen kunnen hun lokalen ook openstellen naar studenten om hen te laten studeren. Het lokaal moet wel aan een aantal regels voldoen. Zo moet er een verantwoordelijke toezicht kunnen houden. Daarnaast moeten de studenten ook ver genoeg uit elkaar kunnen zitten en moet er een reservatiesysteem zijn.