GeelKasterleeLaakdal

Week van de opvoeding wordt week van de Groeilamp

Tot 23 mei is het de Week van de Opvoeding, maar vanaf dit jaar krijgt die week een nieuwe naam: week van de Groeilamp. Een week lang laat de Lamp een licht schijnen over opvoeden. De week gaat naast de kinderen vanaf nu ook over de ouders, familieleden en andere opvoeders.

De afgelopen tien jaar stond de week bekend als de Week van de Opvoeding, maar ondertussen is het duidelijk dat het over meer gaat dan alleen ‘opvoeden’. De Groeilamp laat deze week niet alleen zijn licht schijnen op opvoeden, maar zet ook alle ouders, familieleden en opvoeders in de spotlight.

De hele week lang kan je verschillende infoavonden en activiteiten volgen om mee bij te leren over opvoeden. Zo kan je dinsdag een webinar volgen over gamen, en donderdag een webinar over tabak, alcohol en drugs. Meer info en inschrijven kan via de website.