Mol

3 en 4 juni parkeerverbod Sint-Pietersstraat en Bergstraat

Donderdag 3 en vrijdag 4 juni geldt er een parkeerverbod in de Sint-Pietersstraat en de Bergstraat in Mol. De gemeente voert dan werken uit om de putten in de rijweg op te vullen met gietasfalt. De parkeerplaatsen in de straten dienen die dagen als doorgang voor verkeer en bussen.

Concreet kan je op donderdag en vrijdag dus niet parkeren in de Bergstraat en het eerste deel van de Sint-Pietersstraat. Dat is tussen het Rondplein en Jakob Smitslaan. De parking van het Heilig Hartziekenhuis blijft bereikbaar.

De werken starten op donderdag in de Sint-Pietersstraat. Afhankelijk van hoe lang die werken duren, zullen de werkers dezelfde dag, of pas vrijdag verhuizen naar de Bergstraat. De werken zijn afhankelijk van het weer. Als het dus slecht weer is, worden de werken uitgesteld.