Geel

Asfalteringswerken zorgen voor hinder in Geelse straten

Om de veiligheid en het comfort van de weggebruikers te verhogen, investeert Geel in betere wegen. Dit jaar staan nog heel wat asfalteringswerken gepland waarbij de straat een nieuwe asfaltlaag krijgt. Vanaf maandag tot het einde van deze maand worden Breerijt, Smallerijt, Sasachtweg, Bergstraat, Herdersstraat, Schaapsdijk, Langevonderstraat, Velodroomwijk en Vleeshouwer volledig of gedeeltelijk geasfalteerd. Volgende maand wordt er geasfalteerd in Kwakkelberg, Herentalseweg en Langstraat.

Tijdens deze werken is er hinder voor het verkeer. Doorgaand verkeer volgt tijdens de asfalteringswerken een omleiding en blijft de rijbaan in de straat volledig dicht voor alle verkeer. De aannemer stelt de rijweg open voor plaatselijk verkeer van zodra het kan. Woningen en handelszaken in de werfzone blijven te voet of met de fiets bereikbaar. Bewoners van de straat parkeren hun wagen tijdens de werken voor de werfzone of in één van de zijstraten in de buurt.