Mol

Gezocht: creatievelingen voor kunstenaarsmarkt Mon Mol Martre

Op 4 en 5 september organiseert gemeente Mol de jaarlijkse kunstenaarsmarkt Mon Mol Martre. Een maand later dan normaal. Het gemeentebestuur zoekt dus mensen met creatief talent die dat wil tonen op Mon Mol Martre.

Volgens het zomerplan van de federale overheid, zouden tegen 1 september alle coronaregels wegvallen. Gemeente Mol hoopt dat dit ook echt zal gebeuren en start nu al met de voorbereidingen voor de kunstenaarsmarkt.

Het Molse gemeentebestuur doet nu een oproep aan alle artiesten en kunstenaars om zich in te schrijven voor de markt. Concreet kan je dan zaterdag 4 september tussen 14 en 19 uur én zondag 5 september tussen 12 en 18 uur je kunst tonen aan een groot publiek. Inschrijven kan via de website, voor 30 juli.

Om deelname te verzekeren, vraag het gemeentebestuur een waarborg van 50 euro bij inschrijving, als je de twee dagen van het evenement meedoet, krijg je dat bedrag teruggestort.