Kasterlee

Binnenpad afgesloten bij volgende fase Masterplan De Met

Vanaf maandag 14 juni start fase 5 van Masterplan De Met in het centrum van Kasterlee. Het Binnenpad is dan afgesloten vanaf de Markt tot en met het gemeentehuis in beide richtingen. De parkings achter het gemeentehuis, aan Delhaize en onder het ontmoetingscentrum en in de Karekietstraat blijven bereikbaar via de Hofstraat. Als de heraanleg op schema blijft dan is het eind oktober afgerond.

De handelaars blijven bereikbaar en er is een omleiding voorzien voor doorgaand en zwaar verkeer. De werken in fase 4 duren nog tot en met juli. Sinds oktober 2020 is de heraanleg van de Markt en de toegangswegen in het centrum al bezig. Het Masterplan De Met wordt de Markt in Kasterlee omgevormd tot een verkeersluw dorpsplein met veel groen waarbij de kerk wordt geïntegreerd in de publieke ruimte. Het hele project zou in februari 2022 klaar moeten zijn.