Geel

Nieuwe richting ‘Taal en communicatie’ bij GO! Geel

Vanaf volgend schooljaar biedt het Geelse atheneum de richting Taal en communicatie in de tweede graad van het secundair onderwijs aan. Ze zijn daarmee één van de GO! scholen waar leerlingen zich kunnen omvormen tot de communicatie- en taalprofessionals van morgen. In Geel gebeurt dit onder begeleiding van een voormalig communicatiespecialist.

In het vak ‘PR en communicatie’ maken ze kennis met verschillende media, van traditionele pers tot online media, en leren ze deze inzetten voor communicatiestrategieën. Daarnaast zijn ze de enige Geelse middelbare school die het vak Spaans gaat geven, dat het internationale karakter van deze richting ondersteunt. De nieuwe richting stoomt leerlingen klaar voor deze snel evoluerende branche.

Na de opleiding in het secundair onderwijs kunnen leerlingen onder andere kiezen voor een professionele bacheloropleiding communicatiemanagement, office management, journalistiek, media & entertainment business en international relations management of een lerarenopleiding.