Mol

Ook in de bib en Coffeebar ’t Getouw kan je rustig studeren

Naast Jeugdhuis Tydeeh, kan je in Mol nu ook in de bib en in Coffeebar ’t Getouw in alle rust studeren. In totaal gaat het om vijftien extra zitplaatsen waar een student terecht kan. Op de twee nieuwe locaties is het niet nodig om te reserveren, in jeugdhuis Tydeeh wel.

In de bib van Mol zijn er vijf zitplaatsen vrijgemaakt voor studenten. Die zijn verspreid over het gelijkvloers. Je kan er terecht tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Ook in Coffeebar ’t Getouw kan je terecht op het gelijkvloers. Daar zijn tien zitplaatsen vrijgemaakt. Je kan er elke weekdag, behalve donderdag, terecht van 9 tot 17 uur. Op donderdag kan je er maar tot 12 uur zitten. Aan elk tafeltje vind je een logboekje, daar moet je je gegevens in opschrijven. Zo kan de gemeente gemakkelijk contacten vinden bij besmetting.

Op beide studieplekken moet je je uiteraard aan de geldende regels houden. Zo moet je een mondmasker dragen en ten allen tijden genoeg afstand bewaren.