Mol

Verbinding Schansstraat – Rondplein 6 weken afgesloten

Een stukje van de Schansstraat zal vanaf woensdag zes weken afgesloten zijn. Concreet gaat het om het stukje dat de Edmond Van Hoofstraat verbindt met het Rondplein. Tijdens de werken kan je het Rondplein enkel bereiken via de Sint-Pietersstraat en Lakenmakersstraat. Het Achterpad en ondergrondse parkeergarage blijven bereikbaar.

Het is nodig om het stukje straat af te sluiten om de combinatie van een uitgebreid horecaterras en een aansluitende werf mogelijk te maken.

De komende zes weken kunnen auto’s dus niet door het verbindingsstraatje. Het Achterpad blijft wel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Ook de ondergrondse parkeergarage van de residentie op de hoek Rondplein – Schansstraat blijft bereikbaar via het Rondplein.

Fietsers en voetgangers kunnen wel door het straatje.