Olen

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor zomerschool in Olen

In Olen vindt deze zomer voor de eerste keer een zomerschool plaats. Het lokaal bestuur zoekt nog naar enkele vrijwillige chauffeurs voor vervoer van en naar de zomerschool. Je krijgt er een vrijwilligersvergoeding voor.

In de week van 26 juli zoekt men chauffeurs die het zien zitten om met de wagen enkele kinderen van en naar de zomerschool te brengen. Je brengt de kinderen tijdig naar school zodat ze om 8u30 uur ter plaatse zijn. Om 15u30 breng je ze naar huis. Het vervoer vindt plaats in en rond Olen.

Op 3 augustus vindt er een uitstap naar Bokrijk plaats en daar is Olen op zoek naar een buschauffeur. Een bus wordt voorzien waarmee je rijdt.

Heb je zin en tijd om zich in te zetten als vrijwilliger? Neem dan contact op met evelien.vaneynde@olen.be of via het e-loket.