Mol

Edmond Van Hoofstraat vanaf vrijdag weer open voor doorgaand verkeer

Vanaf vrijdagmiddag 27 augustus kunnen auto’s opnieuw passeren langs het tweede deel van de Edmond Van Hoofstraat tussen de Schansstraat en Graaf de Broquevillestraat. Bussen van De Lijn rijden vanaf maandag 30 augustus weer langs daar. Dit deel van de straat was sinds 3 augustus afgesloten voor de natuursteenherstelling op de hoek met de Graaf de Broquevillestraat. Ondertussen zijn de werken afgerond en moet enkel de mortel nog uitharden. Tegen vrijdag 27 augustus moet dit in orde zijn. In de loop van de voormiddag haalt de aannemer de signalisatie weg.

Andreas Verbeke (N-VA), schepen van openbare werken: ‘De werken passen in een groter herstellingsproject waarbij meerdere werfzones in het Centrum structureel worden hersteld. Sinds woensdag werkt de aannemer op het kruispunt Markt – Rivierstraat. Nadien komen ook de kruispunten Corbiestraat – Boerenkrijgstraat en Laar – Molenstraat nog aan bod. Duiken er ondertussen nog plaatsen op die dringend hersteld moeten worden, dan bekijken we hoe we dit in de planning kunnen opnemen.’

© Antwerps Persbureau