GeelLaakdal

Kuehne+Nagel zoekt 400 tijdelijke medewerkers

400 extra uitzendkrachten zoekt logistiek dienstverlener Kuehne+Nagel voor de sites in Geel, Eindhout en Tessenderlo. De expansie van Kuehne+Nagel in Eindhout en Geel is al enkele jaren aan de gang. Er werden de voorbije jaren continu logistieke hallen bijgebouwd. De extra aanwervingen in het najaar dienen vooral om te anticiperen op de aankomende drukte van Black Friday en de feestdagen.

Logistiek dienstverlener Kuehne+Nagel gaat samen met HR-dienstverlener Tempo-Team voor komend najaar op zoek naar 400 extra uitzendkrachten voor de sites in Geel, Eindhout en Tessenderlo. Na een succesvolle eerste editie in Tessenderlo organiseren zij op 19 augustus voor het eerst na de coronapandemie een fysiek jobevent op de Kuehne+Nagel-vestiging in Geel. Alles gebeurt 100% coronaproof. Het evenement vindt buiten plaats, iedereen moeten een mondmasker dragen en de gemeenschappelijke materialen worden na iedere deelnemer ontsmet.

Alle geïnteresseerden kunnen vanaf nu voor hun deelname aan het job evenement een afspraak maken via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoa6DVS2dCOQ3l-_-6vJloIcniieHz1amgjVgHk8dep76xqQ/viewform