Westerlo

Heieinde in Oevel tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer

Op het kruispunt van Heieinde met de Nijverheidstraat in Oevel wordt nog tot 13 september gewerkt. Momenteel kan men in de straat Heieinde met de wagen niet in of uit aan de kant van de Nijverheidsstraat. Fietsers hebben nog wel altijd doorgang. In de Nijverheidsstraat geldt er beurtelings verkeer ter hoogte van de werken. Verkeerlichten regelen er het verkeer.

De rijweg van het kruispunt wordt opgebroken en de aannemer vervangt daarna de beton- en klinkerstroken door een nieuwe betonverharding. De rijweg gaat dan beter bestand zijn tegen zwaar vrachtverkeer, is er minder lawaaihinder en blijven er geen plassen meer op de rijweg staan. Om het kruispunt op deze drukke weg niet al te lang dicht te houden, gebruikt de aannemer sneldrogende beton.