GeelMeerhout

Twee Gelenaars gearresteerd na huiszoekingen bij drugszaak

Afgelopen week voerde de lokale recherche van de politiezone Geel–Laakdal–Meerhout in het kader van drugsdossiers meerdere huiszoekingen uit in Geel en Meerhout. Tijdens de huiszoeking in Geel werden cannabis en speed aangetroffen evenals toebehoren voor de kweek van cannabis, gsm’s, cash geld en cryptomunten. Een twintiger en vijftiger uit Geel werden gearresteerd, verhoord en nadien voorgeleid bij onderzoeksrechter. Zij kregen voorwaarden opgelegd.

Tijdens de huiszoeking in Meerhout werd in de kelder een kleinschalige niet-operationele cannabisplantage aangetroffen en ontmanteld. Er werden eveneens enkele gsm’s in beslag genomen. Verder onderzoek moet uitwijzen of de verdachte ook betrokken is bij de verkoop van verdovende middelen. De veertiger werd niet gearresteerd en wordt later verhoord. Speurders van de lokale recherche volgen beide dossiers verder op.