GeelLaakdalMeerhout

Vaccinatiecentrum van Geel verhuist naar voormalig fitnesscentrum voor derde coronaprik

Het vaccinatiecentrum in zaal De Waai sluit de deuren en verhuist naar het voormalig pand fitness B-Active, achter de Sint-Amandskerk in het Geelse centrum. Om verenigingen en organisaties opnieuw de kans te geven activiteiten en evenementen te organiseren in Zaal De Waai ging de stad op zoek naar een nieuwe locatie in het centrum van Geel.

Het nieuwe vaccinatiecentrum in Geel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en met de fiets. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Bezoekers van het vaccinatiecentrum kunnen, net zoals voorheen, gratis parkeren achter de gebouwen van de FOD Financiën. De stad voorziet nog speciale parkeerplaatsen in de buurt voor personen met een handicap. De inrichting van het nieuwe vaccinatiecentrum start in de week van 15 november.

De locatie in Westerlo, De Zoerla, blijft behouden. Daar gaan de geplande evenementen door en wordt telkens een vaccinatielijn opgebouwd voor drie dagen en daarna weer afgebroken.

In de week van 22 november starten de vaccinatiecentra met de derde prikken voor 65-plussers. Ook 12-jarigen, mogen vanaf half november een uitnodiging verwachten.