Geel

Werken aan Groenhuis gestart

Momenteel worden werken uitgevoerd in de straat Groenhuis in Geel. De werken duren waarschijnlijk tot midden juli volgend jaar. De baan wordt vernieuwd, maar daarnaast wordt er ook een stoep en fietsostrade aangelegd en wordt de openbare verlichting vernieuwd en brengen de nutsmaatschappijen al hun kabels ondergronds. De werken gebeuren in drie fases.

Door de werken is de site van woonzorgcampus Astor tijdelijk niet meer bereikbaar via Groenhuis, maar enkel via de Klein-Veldekensstraat. Het schoonheidssalon, het kapsalon en de kinderopvang op de site blijven ook altijd bereikbaar via de Klein-Veldekensstraat. Er wordt een omleiding voorzien via Groenstraat, Rauwelkoven, Kwakkelberg en Technische Schoolstraat. Ook het pad tussen de woonzorgcampus en de spoorweg zal niet meer toegankelijk zijn.