Geel

Werken uitbreiding Sportsite De Leunen gestart

Op donderdag 7 oktober starten de werken om een atletiekpark, loopheuvel en een extra beachvolleybalveld te realiseren op sportsite De Leunen in Geel. De komenden maanden wordt een kunstofpiste aangelegd in de plaats van de huidige gravelpiste. Ook worden nieuwe atletiekdisciplines gerealiseerd zoals een poolstokstand, een discuskooi en een hoogspringstand. De huidige disciplines aan de atletiekpiste worden vernieuwd.

Er komt ook een powerhill tussen de twee hellingen van de loopheuvel. Dit is een betonnen constructie met vier verschillende trappen of hellingen om op twee meter hoogte te komen. Tenslotte komt er een extra beachvolleybalveld in het verlengde van de twee aanwezige velden. Sportsite De Leunen evolueert dankzij deze werken meer en meer naar een heus outdoor sportcentrum.