Geel

Ying Ying Travel Weekend laat je dromen van verre reizen

Dit weekend vindt het Ying Ying Travel Weekend plaats. Specialist in verre reizen en zaakvoerder van Ying Ying Travel brengt volgend weekend onder meer de Aziatische, Afrikaanse en zelfs Jamaicaanse cultuur naar de Kempen.

Een reis naar China, Japan, Mongolië, Zuidelijk Afrika of gelijk welke andere verre bestemmng ligt niet voor de hand. Daarom brengt de organisator de cultuur, de verhalen en de gerechten van de verre bestemmingen dit weekend naar het Leunenstadion in Geel.

Het resultaat is een tweedaagse reisbeurs met voordrachten, workshops, optredens en wereldse gerechten. Reisgidsen komen in geuren en kleuren vertellen wat er te beleven valt op hun bestemmingen. Er is een demonstratie met traditionele Chinese wapens, je kan op de djembé spelen en proeven van echte Aziatische en Afrikaanse gerechten. Er zijn ook standhouders die wat interessants te vertellen hebben. Het gebeuren wordt verder ingevuld met verschillende muziekoptredens. De blikvanger dit weekend is ongetwijfeld de authentieke Mongoolse yurt – inclusief nomaden – die het hele weekend aan het Leunenstadion zal staan.

Het Ying Ying Travel weekend vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 oktober, in en rond het Leunenstadion aan Rauwelkoven in Geel. Het event start telkens om 10u ’s ochtends. De toegang is gratis en iedere bezoeker ontvangt een goodiebag.

Meer informatie en het volledige programma vind je op www.yingyingtravel.eu.