Geel

Berten Kempen volgt Lieselotte Thys op in gemeenteraad voor Open VLD

Berten Kempen volgt Lieselotte Thys op als gemeenteraadslid voor Open VLD in Geel. Kempen zetelt al in het bijzonde comité. Hij had het helemaal niet verwacht dat hij deze legislatuur in de gemeenteraad zou terechtkomen. Hij gaat als jong gemeenteraadslid wat out-of-the box denken. Hij hoopt als oppositieraadslid op die manier het stadsbestuur met nieuwe ideeën te inspireren en de stad nog mooier te maken.

Lieselotte Thys neemt na 3 jaar als raadslid afscheid van de Geelse gemeenteraad: “Dit is geen beslissing die ik licht genomen heb maar die wel nodig was voor mijn eigen welbevinden en voor de impact die ik echt wil hebben. Ik ben nog steeds dankbaar voor het vertrouwen dat zoveel mensen in mij stelden en ben fier op mezelf en op het traject dat ik de vorige 7 jaar heb afgelegd. Maar hier stopt het voorlopig voor mij. Ik wens Berten enorm veel succes en ben er van overtuigd dat hij dat – met zijn passie en liefde voor Geel – fantastisch gaat doen.”