Olen

Kruispunt Neerbuul – OIen Shopping Park 10 werkdagen dicht voor rioleringswerken

Vanaf maandag 15 november gaat in Olen het kruispunt Neerbuul-Lammerdries winkelstraat (Olen Shopping Park) voor 10 werkdagen dicht. De aannemer legt dan ter hoogte van het kruispunt de riolering aan. De huidige omleiding voor doorgaand verkeer blijft behouden. Bezoekers van het Shopping Park kunnen het winkelcentrum tijdelijk enkel bereiken vanaf het kruispunt Geelseweg met Lammerdries-Winkelstraat.

Voor fietsers is er een nieuwe omleiding via Geelseweg, Lammerdries-Winkelstraat, Lammerdries-Oost, Lammerdries-Zuid en het fietspad achter Decathlon. De twee bushaltes in het Shopping Park worden tijdelijk niet bediend. Er is een vervanghalte ter hoogte van Moleneinde.

Na de werken krijgt het kruispunt een tijdelijke asfaltlaag zodat het snel weer opengesteld kan worden. In een latere fase, wanneer het wegdek vernieuwd wordt, gaat het kruispunt voor langere duur dicht.