Geel

Louis Bellens verjaart en is 105

Gelenaar Louis Bellens

Een geboren Gelenaar, die zijn leven lang van rust en eenvoud houdt; Dat is Louis Bellens en hij werd op donderdag 18 november 105 jaar. Nochtans is hij van alles goed op de hoogte en heeft een bijzondere interesse in politiek en geschiedenis.

Louis was eerst schilder en had daarna, samen zijn vrouw, een klerenwinkel in Elsum genaamnd ‘bij Celine’. Hij was ook een handige man en stond zijn drie kinderen bij met het bouwen van hun huis.

21 jaar geleden verloor hij zijn vrouw Celine. Tot zijn 97 kon hij nog goed voor zichzelf zorgen. Hij heeft nog 7 jaar bij dochter Christiana gewoond en ging hij drie keer per jaar op vakantie bij zoon Noël. Sinds vorig jaar woont hij in een woonzorgcentrum. Eerst kort in Onze-Lieve-Vrouw en even later kon hij zijn intrek nemen in WZC Zusterhof.