GeelLaakdalMeerhout

Meer dan 5000 uitnodigingen voor derde prik in nieuwe vaccinatiecentrum voor Geel, Laakdal en Meerhout

Volgende week maandag (22 november) opent het nieuwe vaccinatiecentrum haar deuren achter de Sint-Amandskerk in het Geelse centrum. Vroeger zat daar het fitnesscentrum B-Active. Tot half december staan er voornamelijk derde prikken voor mensen tussen de 65 en 84 jaar op de planning, maar ook afspraken voor eerste prikken zijn mogelijk.

Ondertussen gingen meer dan 5000 uitnodigingen voor derde prikken de deur uit. Vorige maand kregen alle personen vanaf 85 jaar en ouder, alsook 65-plussers met een verlaagde immuniteit de kans om in het ‘oude’ vaccinatiecentrum De Waai een bijkomende boosterprik te halen.

Vanaf 22 november is het de beurt aan mensen tussen de 65 en 85 jaar. De ‘nieuwe’ 12-jarigen mogen een uitnodiging verwachten voor een eerste prik.

Ook wie niet inging op eerdere vaccinatie-uitnodigingen, maar nu toch overtuigd is om zich te laten vaccineren, kan nog een afspraak maken via de Helpdesk van Vaccinatiecentra Zuiderkempen op het nummer 014 56 79 90. De Helpdesk is bereikbaar op weekdagen vanaf volgende week maandag tussen 9u en 17u.