Olen

Olense buurtbus trakteert op pompoensoep en babbeltjes aan speelterreinen

De buurtbus van Olen trekt er opnieuw op uit. De medewerkers voorzien gratis soep, spelmateriaal voor kinderen, de mogelijkheid om je buren uit te dagen voor een spelletje kubb of reuze-jenga en muziek voor sfeer en gezelligheid. Want ook in tijden van corona blijft verbondenheid belangrijk.

De timing is niet toevallig gekozen. Van 18 tot 28 november loopt de jaarlijkse Week van de Smaak. Het thema van dit jaar is ‘De Smaak van Geluk’. In Olen staat bovendien de pompoen centraal. Bezoekers krijgen daarom een verse pompoensoep aangeboden. De buurtbus treedt ook op als mobiel contactpunt. Inwoners kunnen er terecht met vragen over alle aspecten van de werking van het lokaal bestuur. Uiteraard wordt bij deze buitenactiviteit rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen zodat alles veilig kan verlopen.

Iedereen is welkom op deze volgende afspraken van de soep met babbeltjes:

Woensdag 24 november van 12u00 tot 14u00 – Speelterrein Het Bremblok
Vrijdag 26 november van 15u00 tot 17u00 – Speelterrein De Vierbeuk
Zaterdag 27 november van 12u00 tot 14u00 – Speelterrein ’t Witteke (Witgoor)

De buurtbus is een realisatie van ‘Een hart voor mijn buur’. Dit project wil de sociale contacten tussen buren bevorderen en zo zorgzame buurten stimuleren.