KasterleeOlen

Hal van Bobbejaanland gaat dienst doen als vaccinatiecentrum

Alle inwoners van Kasterlee en Olen die nog een boosterprik nodig hebben, kunnen terecht in een hal van pretpark Bobbejaanland. Ook kinderen tussen 5 en elf jaar kunnen daar een coronavaccin halen.

Na de sluiting van het vaccinatiecentrum in de sporthal Tielenhei in Tielen bleef er voor de bewoners van de eerstelijnszone Middenkempen alleen het vaccinatiecentrum in Grobbendonk over. De voorbije weken waren wel al lokale prikdagen in Lichtaart en Olen.

Burgemeester Ward Kennes bevestigde dinsdagavond op de gemeenteraad van Kasterlee dat het pretpark in januari en waarschijnlijk ook begin februari dienst doet als vaccinatiecentrum. Van de 65 plussers in de eerstelijnszone Middenkempen ging al meer dan 80% voor een boosterprik. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar sluit het vaccinatiecentrum in Grobbendonk even de deuren.