Geel

Tony’s muziekhuis 6de in strijd om populairste platenzaak in de Benelux en Belgisch populairste

Tony Janssens van Tony’s Muziekhuis

Tony’s Muziekhuis in Geel is de beste platenwinkel van België. In de jaarlijkse Benelux-verkiezing voor vinylzaken steeg hij één plaats van 7 naar 6 en daarmee is de winkel op de Pas de enige Belgische in de top 10. Voor de verkiezing werden 4729 stemmen uitgebracht op 193 verschillende platenwinkels, waaronder 36 uit België.

Tony’s muziekhuis is een familiebedrijf. Zaakvoerder Tony Janssens is een wandelende encyclopedie qua muzikale kennis in zowat alle muziekgenres. Hij is bij heel wat generaties Gelenaars en Kempenaars geen onbekende. Ook buiten de Kempen is hij bekend en bemind omdat hij al jarenlang muziek aanlevert.

Tony verzet, samen met zijn neef Chris en zijn zus José, hemel en aarde om aan ieders muziekwens te voldoen. Dat gaat van obscure speciallekes tot alle gekleurde versies van de nieuwe Abba.