GeelLaakdalMeerhout

Vaccinatie uitnodigingen verstuurd voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar

Alle kinderen van 5 tot en met 11 jaar krijgen de kans zich te laten vaccineren tegen covid-19. Op woensdagnamiddag 12 januari organiseert het vaccinatiecentrum in Geel een eerste prikdag.

Deze week werden de uitnodigingen naar alle 5008 kinderen in Geel, Laakdal en Meerhout met de post verstuurd. Vermoedelijk vallen de meeste brieven volgende week in de bus. Wie een uitnodiging kreeg kan een afspraak maken.

Dit gebeurt bij voorkeur online via de website laatjevaccineren.be. Er zijn voorlopig vijf dagen in januari gepland voor de eerste prik en vijf dagen in februari voor de tweede prik. De vaccinatie is aangeraden, maar niet verplicht.
Meer informatie over de vaccinatie voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar vind je op www.laatjevaccineren.be/5-11-jarigen.